BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 30€ NAKUPA!

Slider

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 30€ NAKUPA!

Slider

FAQ – pogosta vprašanja

Zakaj magnet in ne nalepka?

Tvoja magnetna nalepka bo s teboj ostala na vseh avtomobilih, za sabo ne bo pustila nobenih sledi. Lahko jo boš lahko ob primernih (ali neprimernih) trenutkih umaknil/a iz vidnega mesta avtomobila.

Zato je odločitev precej jasna; magnetna nalepka bo omogočila večjo mero svobode v izražanju. Pazi le, da je tvoj konjiček železen na ključnih mestih, kjer želiš pritrditi svojo umetnino!

Ali bo šel magnet na moj avto?

Velika večina avtomobilov ima železno okovje, peščica pa jih uporablja v ta namen plastiko, aluminij ali karbon, ki niso kompatibilni z magnetom. Najboljebo, da najdeš kakšen star magnet, ki ga že imaš in ga preizkusiš.

Kdaj mi dostavite naročeno?

Ob naročilu naše stalne ponudbe, prejmeš svojo magnetno podobo na dom, v roku treh delovnih dni. V kolikor se dogovorimo za naročilo po meri naročnika pa lahko dostava traja kakšen dan več.

Ali izdelujete magnete za podjetja?

Absolutno. Naša želja je, da bi magnete pripeljali kot marketinško orodje do čim več podjetij. Namreč vsaka firma ima svoj logotip, svoje kupce in omejen oglasni prostor, ki smo ga za vas razširili na nove površine; avtomobile. Do sedaj je bilo to možno zgolj z nalepko, ko pa odločitev o tem ali si jo bo nekdo namestil ni bila enostavna. Dandanes je to stvar trenutka in lahko magnet namestimo in odstranimo nemudoma. Za več informacij preberi več tukaj.

Ali lahko magnet prevzamem še isti dan pri vas?

Po predhodnem dogovoru, naročilo lahko prevzameš še isti dan pri nas v Ljubljani

Kako se magnet obnese pri visokih hitrostih?

Tvoja kreacija bo torej ponosno sijala tudi pri podiranju hitrostnih rekordov in nabiranju prometnih kazni ;). Naši magneti namreč neomahljivo stojijo pri hitrostih do 200km/h na vseh stranicah avtomobila.

Na katere površine na avtu lahko namestim magnet?

Magnet je primeren za vse 4 stranice avtomobila, in bo odlično kljuboval vsem vremenskim pojavom. Premisli le kaj želiš sporočiti in na kateri strani avtomobila bo to sporočilo najbolj vidno 😉

Kam še lahko namestim magnet?

Magnet lahko namestiš na katerokoli kovinsko površino, pri čemer je potrebno upoštevati magnetizem kovine. Največkrat je taka površina železna. V večji meri so to avti, hladilniki ali radiatorji.

Kako velik je magnet?

Naša standardna velikost magneta je 120x120mm oz. premer 120mm v kolikor gre za krog. Možno pa je tudi naročilo magneta po tvojih željah, kjer boš sam/a definiral velikost!

Ali lahko oblikujem svoj dizajn?

Seveda! Veseli bomo, če nam pošlješ svojo idejo in željo. Ponudba v spletni trgovini je standardna, prilagojena na željo večine in se s časom dopolnjuje. A za vse, ki imate posebne želje bomo natisnili tudi kaj drugega, pri čemer ti bomo vnaprej sporočili čas in ceno izdelave.

Kako velik je magnet?

Naša standardna velikost magneta je 120x120mm oz. premer 120mm v kolikor gre za krog. Možno pa je tudi naročilo magneta po tvojih željah, kjer boš sam/a definiral velikost!

Kako magnet deluje na nizkih ali visokih temperaturah?

Magnete smo neizprosno testirali tako pozimi kakor tudi poleti. Poleg tega pa smo enega še vrgli na žar. Izkazalo se je, da je magnet v vseh razmerah ostal prilepljen na površino enako močno, kakor v idealnih razmerah. Kljub vsemu pa priporočamo, da za dolgotrajnejšo rabo magnet pri zelo nizkih ali zelo visokih temperaturah premakneš notri v času, ko ga ne uporabljaš.

Kaj lahko naredim, če je magnet ob dostavi poškodovan?

Če opaziš na magnetu napako, ki je bila storjena z naše strani, nam prosim to sporoči na email podpora@themagneticmango.si, zraven priloži še sliko napake, da lahko v bodoče to popravimo in povej ali želiš denar nazaj, nov enak magnet ali dobropis za naslednji nakup.

Želim naročiti več izdelkov. Dobim popust?

Za večja naročila nam lahko pišete na podpora@themagneticmango.si s specifikacijo naročila (količina, velikost, dizajn, čas dostave) in ocenili bomo ali ti lahko namenimo posebno ceno. Za več informacij o večjih naročilih si lahko prebereš tudi stran o sodelovanju s podjetji tukaj.