BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 30€ NAKUPA!

Slider

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 30€ NAKUPA!

Slider

O NAS

Rok Slama

Pozicija v podjetju: The Biiig Mango

rok@themagneticmango.com
+386 31 724 850

VEČ O MENI

Opis: Ekstrovertiran talent za medosebne odnose. Motivirata me ciljna naravnanost in želja po boljši komunikaciji med ljudmi. Poslovno treniram ljudi v prodaji in marketingu ter vodim projekte, v prostem času pa igram nogomet, golf in organiziram družabne dogodke.

Najljubši quote: “It ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward.” ~ Rocky Balboa, Rocky V

Raoul "Pablo" Šivic

Pozicija v podjetju: Mango creator


<span
+386 41 636 363

VEČ O MENI

Opis: Lastno grafično podjetje Cortec design d.o.o. uspešno in z veseljem vodim že več kot 25 let. Prosti čas pa s prijatelji izkoristim za tenis, jadranje, motor, …morda se še kdaj vrnem k letenju…

Najljubši quote: “Time flies, but You’re the pilot!”

Timotej Soklič

Pozicija v podjetju: Project Mangoger

timotej@themagneticmango.com
+386 30 220 736

VEČ O MENI

Opis: Svet je kaotičen. Z največjim veseljem ga postavljam v red, košček na košček in skrbim da ekipa kot dobro naoljeni stroj, vozi v isto smer. S pravo glavo je vse mogoče zato me boste večino dni našli v branju, raziskovanju, plavanju, občasno pa tudi pri igri quidditcha!

Najljubši quote: “Being disciplined is hard. Not being disciplined is hard. Life is challenging either way. Pick your “hard” wisely.”